top of page
20220304_142402.jpg

Milla Suvikannel

* Yuan Qigong -opettaja * Rekisteröity Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti * Sosiaalipsykologi (e. organisaatiopsykologia) * Kauppatieteiden jatko-opinnot (markkinointi ja kv-liiketoiminta) * Aikuispedagogi*

Lapsuuden ja nuoruuden aikaiset toiveammattini olivat homeopaatti tai opaskoirien kouluttaja. Olin lapsesta saakka oppinut ja tottunut käyttämään yrttejä isovanhempieni opastuksella ja kasveilla parantaminen tuntui hyvin luonnolliselta ammattivalinnalta. Koirat ovat myös aina olleet elämässäni, ja välillä minusta tuntuu että ymmärrän eläinten ja kasvien kieltä paremmin kuin ihmisten :-) 

Noista haaveista huolimatta minusta valmistui organisaatiopsykologiaan erikoistunut sosiaalipsykologi, ja työurani ihmislähtöisen liiketoiminnan kehittämisen parissa on oma tarinansa. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot aloitin vuonna 2007, samaan aikaan työskentelin markkinoinnin ja kv-liiketoiminnan lehtorina tehden väitöskirjaa. Saattaa tuntua, että noiden kahden välillä olisi kontrastia, mutta minulle niin ei ikinä ole tuntunut.

Olen aina seisonut monella tapaa "kahden maailman välissä". Ajattelen, että tämä on opettanut minulle paljon hyväksyntää. Myös asiakkaani kertovat heistä tuntuvan, että he voivat kertoa mitä tahansa ilman, että heidän pitäisi hävetä tai kokea minkäänlaista huonommuutta asiasta tai itsestään. Eikä meidän ikinä tarvitsekaan hävetä, oppia me voimme. 

Qigong-opettajaksi en kokenut tarvetta opiskella ennen kuin löysin opettajani Yuan Tzen. Hänen kehittämänsä Ren Xue -metodi sis. Yuan Qigongin huomioi myös psykologisen puolen, joten oma taustani sosiaalipsykologina ja kiinalaisena terapeuttina löysivät täydellisen parinsa. 

Milla: About
Milla: Text
bottom of page