Perinteinen Kiinalainen Lääketiede

Acupuncture old book

Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen hoidot kuuluvat holistisen, kokonaisvaltaisen hoidon piiriin. Niissä huomioidaan asiakkaan fyysinen, psyykkinen ja tunnetila, olipa hänen syynsä tulla vastaanotolle mikä tahansa. Kaikki nämä tasot vaikuttavat toisiinsa, eivätkä ole ikinä irrallisia toisistaan sekä sairastumisen että parantumisen näkökulmasta. 

Vastaanotolla ensimmäisellä kerralla tapahtuvan haastattelun tarkoituksena on saada selville ne asiakkaan yksilölliset ominaisuudet, epätasapainotilat ja tapahtumat, jotka ovat mahdollistaneet sairauden syntymisen. Täten myös jokainen hoito määräytyy yksilöllisesti. 

Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen käytetyin hoitomuoto on akupunktuuri, jonka lisäksi teen myös kuivakuppausta, moxa (yrittisikari)-hoitoa ja ravintoneuvontaa. 10v aiheen opiskelun aikana olen tuttu myös päänahka- ja korva-akupunktuurin alueilla, japanilaisen akupunktuurin palpaatioon painottuvassa hoidossa, sekä käytän paljon suomalaisia yrttisuosituksia hoidoissani.  

Hoitokerta 70e (sekä ensimmäinen n. 1,5h että sen jälkeiset n. 1h)

 

Minä akupunkturistina

Aloitin Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen opiskelun v. 2007 jatkuvasti suurentuvan vauvamahani kanssa. Peruskoulutus kestää 3v ja oikeastaan sen jälkeen olet valmis varsinaisesti aloittamaan opiskelun, joka tapahtuu jokaisen asiakkaan myötä ja tietenkin jatkuvan virallisen kouluttautumisen myötä.   

En varmasti ikinä lakkaa ihmettelemästä kaikkea sitä oppia, mitä ihmiskeho meille tarjoilee. Jokainen asiakas reagoi ensimmäisiin neuloihin eri tavoin, ja myös tämä johdattaa minut aina uuden pisteen luo. Samoin hoidon aikana neulat käyttäytyvät eri tavoin kudoksessa, ja se kertoo minulle lisää kehon tavasta hakea tasapainoa ja parantumista. Kiinalaisesta lääketieteestä sanotaan, että se on parantamisen taidetta, ja sitä se todellakin on. 

Screenshot_20211121-173627_Samsung Internet.jpg
 
Acupuncture

Ota yhteyttä!

p. 045 252 75 85, Soita tai tekstaa Whatsappin, Signalin tai Telegramin kautta