Sosiaalipsykologinen Valmennus
Mielen Matkat

wave-1246560_640.jpg

Tarjoan valmennusta, jossa sinä olet keskiössä luomassa muutoksen. Vahvuuteni valmentajana on kyky auttaa havaitsemaan, ajattelemaan ja tulkitsemaan asioita monipuolisesti. Käytän vahvaa intuitiotani ja analyysikykyäni skenaarioiden rakenteluun, joiden avulla voit peilata omia toiveitasi. Löydän keinot auttaa sinut näkemään, mielikuvaharjoittelemaan ja kokemaan muutoksen niin todellisella tavalla, että olet jo puoliksi sen tehnyt.

Liike-elämä ja henkilökohtainen toiminta on aina vuorovaikutusta ympäristön kanssa. Olet aina sidoksissa ympäristöösi; asiakkaisiin, työkavereihin, perheeseen ja ystäviin. Aina kun sinä teet tai sanot eri tavoin kuin ennen, luot pienen muutoksen ja muut reagoivat siihen.Tämä on ilmiö, johon perustuu muutoksen onnistuminen, tai epäonnistuminen.   

Voit varata itsellesi ajan Yksittäiseen valmennushetkeen tai ilmoittautua Mielen Matkat - prosessiin, jonka aikana matkustat kohti jatkuvasti voimaantuvaa versiota sinusta.

 

Yksittäinen Valmennuskerta

Yksittäisillä valmennuskerroilla autan sinua kirkastamaan ajatustasi siitä, mitkä ovat seuraavat askeleesi kohti haluttua lopputulosta. Tämä on syvällinen sessio, jonka aikana pääsemme jo kiinni


* toiminnan dynamiikkaan,

* tunnistamme rajoittavia tekijöitä ja

* siirrymme jumitilasta flow'n tilaan. 

Sessio on 90 min online syväkeskustelu, ja sitä seuraava 30 min check up -soitto. Session jälkeen saat sinulle tekemäni nauhoitteen (asioita, joita session jälkeen nousee lisää), muistiinpanot ja muutaman harjoituksen jatkaa aloitettua prosessia. Hinta 230e. 

hens-and-chicks-2417137_640.jpg
spring-18490_640.jpg

Mielen Matkat -prosessi

Jokainen toimintamalli, palvelu ja liikeidea tarvitsee tarkastusta ja kirkastusta suhteessa maailmaan ja tekijään. Tämä neljän session kokonaisuus ohjaa sinut muistamaan miksi halusit valmentajaksi / esihenkilöksi / yrittäjäksi, minkä muutoksen halusit maailmaan tehdä, ja mikä sen toteutettava versio on nyt. Prosessin lopuksi olet määrittänyt uudelleen visiosi, noussut askelman ylöspäin toimintasi vaikuttavuudessa ja sytyttänyt inspiraation toimintaasi.

Prosessin aikana; 

* navigoit uuden tulokulman toimintaan

* teet inventaarion asioista, jotka toimivat ja jotka eivät toimi

* määrittelet uudelleen toimintaasi arvojen kautta

* arvioit ja maksimoit toimintasi vaikuttavuuden

Prosessi koostuu 4 x 90 min online syväkeskustelusta, joista kunkin jälkeen saat sinulle tekemäni nauhoitteen (asioita, joita session jälkeen nousee lisää), muistiinpanot ja muutaman harjoituksen jatkaa aloitettua prosessia. Koko prosessin lopuksi 30 min check up -soitto. Hinta 800e (+alv).  

 

Mielen Matkat-kuvittelukirjat

Mielen Matkat -kuvittelukirjat orientoivat tekijänsä tiettyyn teemaan. Ne ovat henkilökohtaisia matkoja selvittää omaa ajatteluaan, kokemuksiaan ja tunteitaan. Matkan jälkeen havainnoista ja oivalluksista tehdään yhteenveto, joka on osuus muille jaettavaksi.

Kuvittelukirjat tarjoavat siis turvallisen tavan selvittää, miten oikeasti koemme tietyt tilanteet ilman, että joudumme pohtimaan mitä muut ajatuksistamme ajattelevat. Omat todelliset ajatuksemme on erittäin tärkeä tunnistaa, mutta yhtä tärkeää on myös pystyä tekemään tietoinen päätös siitä, mitä haluaa tehdä ajatuksillaan, ja mitä osuuksia viestiä muille. 

Räätälöin ja käsikirjoitan Mielen Matkat -kuvittelukirjan

* palaverin tai kehittämispäivän aluksi, kun haluat osallistujien orientoituvan tilaisuuteen mielen ja hengen tasolla

* reflektointityökaluksi pitämääsi koulutukseen

* asiakastarpeiden syvälliseen tunnistamiseen.

Mielen Matkat -kirjat ovat heti sellaisenaan käytettäviä, ne sisältävät johdatuksen aiheeseen sekä ohjeet. 

Yksittäisesti rakennettu Mielen Matkat -kuvittelukirja määriteltyyn tilanteeseen 200e (+alv). 

Story Book