top of page
Search
  • Milla Suvikannel

Mikä olisi se muutos elämässäsi?


Kyllä, juuri se, joka säännöllisin väliajoin tulee mieleesi, ja jonka tiputat pois tietoisuudestasi tuhannesta eri syystä. Miksi et pysähtyisi tutkimaan tuota unelmaa tai haavetta ja selvittäisi, mitä se viestittää, ja millä tavoin voisit sen toteuttaa, jos se loppujen lopuksi olisi sitä, mitä haluaisit. Kun tutkailemme "mahdottomuuksia" elämässämme, opimme äärettömän paljon itsestämme; miten selitämme asioita pois tietoisuudesta, annamme järkisyitä itsellemme miksi on parempi olla muuttumatta, jopa syyllistämme itseämme rohkeudesta kuvitella jotain mahtavaa. Miksi onnellisuus ja unelmien toteutuminen ei kuuluisi meille kaikille? Töissä ja kotona.


Leikittele hiukan, ja kuvittele, miltä elämäsi näyttäisi tuon muutoksen jälkeen. Mikä olisi erilaista yleisesti, millaisena heräisit aamuisin, mitä tuntisit pitkin päivää, miltä näyttäisit ulkoisesti - hymyilisitkö? Mitä kolme läheisintä ihmistäsi sanoisivat sinulle tämän muutoksen toteuttamisen jälkeen? Mitä seurauksia sillä olisi suhteisiin heidän kanssaan? Mikä olisi kamalinta, jota muutoksesta voisi seurata? Jos tietäisit että jos et toteuta sitä nyt, et voi toteuttaa sitä enää ikinä, karistaisitko sen vielä pois mielestäsi?


Mieleen tulevan toiveen tai idean ei tarvitse toteutua juuri sellaisena kuin se ensimmäisenä mielessäsi ilmenee. Ehkä se ei ole toteuttamiskelpoinen juuri nyt siinä tilanteessa, jossa juuri nyt olet. Mutta miksi et kuulisi itseäsi lisää? Mitä elämästäsi, tekemisestäsi, tai mistä tahansa puuttuu, josta toive viestittää? Ratkaisuja tähän haasteeseen voi olla useita, jopa sellaisia jotka toimivat loistavasti tässä hetkessä. Mikset viestisi toisille ajatustasi haluta jotain asiaa lisää elämääsi ja antaisit heidän kertoa, millä tavoin toive voisi toteutua. Mitä uutta voisitkaan oppia! Ja mitä muut voisivatkaan oppia sinusta!


Haastan meidät kaikki antamaan enemmän ääntä itsellemme!54 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page